ACTERRA

’t Hekken dicht en den hond los.

Keurig in het pak werd me verteld dat onze huidige website echt niet meer kon. Verouderd qua design, te informerend, te weinig beelden, geen filmpjes.

De offerte voor de nieuw website was ook niet verkeerd. Volgens mij moest ik ook zijn  zomervakantie in Saint-Tropez betalen.  Het advies : tijd maken om foto’s te maken en alles in real time weer  geven, incl een Facebook pagina die minstens dagelijks nieuwe beelden moet bevatten.

Mijn klanten hebben geen tijd om dat allemaal te bekijken, die zitten met hun dikke vingers een hele dag in de grond of maximum 150 cm daar vandaan.  Die zijn ’s avonds moe en vallen in slaap bij de haard. Gestookt met eigen hout natuurlijk.

Wij hebben ook geen tijd , we moeten mengsels maken, composteren, zeven,  dingen testen en uitproberen, zodat onze klanten later mooie bomen hebben. Of een verhard gazon voor de gasten bij het eerstkomende tuinfeest.

Mijn besluit staat vast, den hond in z’n kot, ’t hekken open en voortdoen. Die website maken we wel als het buiten vriest, voor den haard, met eigen hout.

Groeten, 

Bart