Acterra

Beste bezoeker,

Met de aankoop van een Express Blower komen we tegemoet aan een vraag die ons al lang werd gesteld: het blazen van compost en bodemverbeteraars in tuinen.  Sinds de ingebruikname in oktober hebben we al heel wat bijgeleerd. 

Ondertussen hebben we ongeveer 2.000 m³ lichtgewicht intensief daktuinsubstraat geblazen, tot 125 meter ver. 

Wat ook zeer goed ging, was een mengsel van wormencompost en gecomposteerde paardenmest. In een dikte van 5 cm hebben we op een halve werkdag ongeveer 50 m³ gespreid, zonder enige beschadiging van de gazon of verharding, en dit met slechts twee personen.

Binnenkost plaatsen we ecomulch tussen de beplanting rondom een bedrijfsgebouw, afgaande op de ervaringen van de afgelopen weken, zal dit ook op een tempo van ongeveer 15 m³ per uur kunnen verwezenlijkt worden. 

Om onze service nog verder uit te bereiden hebben we ook een silowagen bijgehuurd. Deze plaats grindlegbedsubstraat, zuivere porfier, lava en laatst zelfs taunuskwarts in de nidagravel tegels. Het is ongelooflijk welke arbeidsbesparing U hiermee kan realiseren,

Acterra heeft 2016 innovatief ingezet, ik hoop dat jullie deze extra service gauw kunnen gebruiken, zodat je meer tijd overhoudt voor de belangrijke zaken in uw leven!

Een voorspoedig en vooral gezond 2016 gewenst!! 

Bart Geerts